Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@15:07:35 GMT

بازی های تیم ملی بسان چاقویی دو لبه!

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۶۰۲۲۷

بازی های تیم ملی بسان چاقویی دو لبه!

به گزارش خبرگزاری ایسکانیوز؛ در فضاهای کوچک و گروهی، در فضاهای وظیفه ای، بین زوج چینش ها در همه فازهای بازی، رفتارهای استاندارد زوج ها در فضاهای مختلف و حتی با توجه به فوتبال روز دنیا، بین سه نفره ها و چهار نفره ها و پنج نفره ها و تشکیل خطوط ارتباطی آنها بر اساس رفتارهای ذاتی و وظیفه ای...

به راستی تا چه حد در این امور موفق بوده ایم؟

تا چه حد پیشرفت داشته ایم؟مفهوم دو واژه "موفقیت" و "پیشرفت" در پروسه تیم ملی چه تعاریفی دارند؟

اصولا دلیل تمرینات حفظ توپ و حمایتی بصورت پنج نفره بجای چهار یا سه نفره، در فوتبال امروز و تشکیل پنج ضلعی به جای مثلث ها و مربعات چه دلایلی میتواند داشته باشد؟

بردن این جزئیات ترکیبی به بازی مالکیتی و در ادامه آن، انجام تاکتیک ها، چه توجیهی دارد؟

در ساده ترین شکل ترکیبی نفرات تیم در یک بازی، که ترکیب دو نفره یا چینش زوج نفرات متصل و منفصل در ترکیب یازده نفره می باشد، چقدر موفق بوده ایم و اصولا مربی ما بر اساس چه معیارهایی این افراد را در کنار هم قرار میدهد؟

کدام اهداف برایش مهم است و کدام زوجها موفق ترین و کدام زوج ها عملکرد مناسبی نداشته اند؟

برای مثال در زوج حمله متصل، عملکرد طارمی و سردار، چگونه بوده است؟آیا میتوان فقط از روی گلهای زده توسط این دو، به ایشان نمره مثبت داد؟آیا برای مثال، نحوه همکاری و نیز فواصل این دو در کل بازیها، بر اساس تعارف فنی بوده است؟

در مقابل، عملکرد دو مدافع آخر به عنوان دو زوج متصل(کنعانی-خلیل زاده)، را چگونه ارزیابی می کنید؟آیا هماهنگی و سطح فنی مناسبی داشته اند؟آیا اصولا به وجود یک مدیر در دفاع که بتواند مدیریت دفاعی را برعهده بگیرد، بویژه در ارتباط با نفرات متصل به آنها در خطوط ارتباطی، اعتقاد دارید؟

به نظر شما، اگر ضد حمله امارات آفساید نبود و اتفاقات آن صحنه، صحیح می بود، دلیل اخراج شجاع چه میتوانست باشد؟پرده قبل از اخراج را تصور نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکل دو به یک(یک مهاجم امارات و دو مدافع آخر ایران) در مرکز زمین، رفتار صحیح و استاندارد در این لحظات و حالت چیست؟مدیریت یکی از این دو، چه تاثیری در آن صحنه میتوانست داشته باشد؟

زوج های متصل دفاع آخر و دفاع کناری آن، چگونه همدیگر را پوشش داده و به کمک هم می آیند؟در مدل دفاع از کانالهای کناری بصورت عرضی و طولی و اولویت دهی به فضاهای پیرامونیشان، تعریف مناسبی داشته و موفق بوده ایم؟آیا در ارسالهای عمقی تیم امارات به نیم فضاها دقت لازم را داشته و پیش بینی های سریع را برای بستن منافذ داشته ایم؟

آیا کم گل خوردن از حریفان، میتواند تعریف خوبی از انسجام دفاعی و رعایت استانداردهای بالای دفاعی را بما بدهد؟

آیا جابجائی دائمی زوج منفصل قلی زاده و جهانبخش، تاثیری ملموس بر عملکرد فاز حمله ای ما داشته است؟

کدام زوج متصل کناری ما موفق تر و با استاندارد بالا، وظایف خویش را انجام داده اند؟آیا تاکتیکهای اتخاذی تیم ملی، در کانالهای کناری، متناسب با توانایی و پتانسیل بازیکنان بوده است؟

نظرتان در خصوص زوج متصل هافبک(عزت اللهی و نوراللهی) و انجام وظایفشان چیست؟

و زوجهای بیشمار دیگر در ترکیب یازده نفره بر اساس اولویت(با محاسبات ریاضی، این موضوعات از لحاظ آماری قابل دستیابی است!)

آیا در بازیهای گروهی، طرحهای مناسب حمله ای و دفاعی داشته ایم؟آیا در فاز حمله، در یک سوم حریف، به اندازه بیرون آن، در پیاده سازی تفکرات موفق و تاثیرگذار بوده ایم؟فهم و درک بازیکنانمان از بازی در فضاهای مختلف و رفتارهای استاندارد در آنها، چقدر است؟آیا لژیونرهایمان به نسبت سطح بازیشان در تیمهای باشگاهی خود، درصد قابل توجهی از پتانسیلشان را می توانند در تیم ملی پیاده نمایند؟

آیا در گردش توپ در پشت یک سوم حریف، از سمتی به سمت دیگر و در زمان دفاع پرفشار ، سرعت و حوصله لازم را داریم؟

در انتقالها چگونه عمل می نماییم، از نظر سرعت، تعداد نفرات، نوع تاکتیک مد نظر، فضاهای هدف و... تعریف درست و اجرای صحیحی داریم؟در جمع شدن و باز شدن و شیفتهای تیمی و گروهی چگونه بوده ایم؟

بازیهای گروهی سه نفره، چهار نفره و پنج نفره را طبق چینش بازیکنان و تاکتیک و فلسفه کادر فنی، به چه صورت پیش رفته ایم؟چقدر به استانداردهای روز دنیا نزدیک شده ایم؟چند ثانیه توانایی حفظ توپ در شرایط مختلف با این تعداد نفرات را داریم؟چند ثانیه توانایی حفظ انسجام دفاعی را در شرایط احتمالی با تعداد نفرات فوق داریم؟اصولا آیا اعتقادی به بازی گروهی با چهار یا پنج بازیکن داریم و این توانایی در بازیکنان ما وجود دارد؟در خصوص بازی سه نفره بویژه در کانالهای کناری بر روی خط یک سوم دفاعی حریف چطور؟در بازی مرد سوم که در نفوذها بسیار پرکاربرد است، عملکرد مناسبی داشته ایم؟

انعطاف تیم ما در مقابل تاکتیکهای حریفان و سازگاری سریع با آنها چگونه است؟

پس از مرور جزء به جزء این موارد و بسیاری از جزئیات دیگر در فازهای مختلف، و بررسی اینکه آیا عملکرد مناسبی داشته ایم یا خیر، در نهایت و با جمیع موارد فوق، میتوانیم به بازی تیمی و عملکرد خویش و بررسی آن در حالت کلی برسیم.

لیکن به نظر می رسد، با بررسی دقیق تر این جزئیات ترکیبی، نتیجه این میشود که در سه امتیازها بسیار هوشمندانه و موفق عمل کرده ایم اما در عملکرد و پیشرفت تیمی نمره خوبی کسب نمی کنیم.

به هر حال امیدوارم تیم ملی با صعود به جام جهانی، به حداقل آورده خویش که ابعاد اجتماعی و اقتصادی فوتبال است، جامه عمل بپوشاند، اما برای مباحث فنی آن، باید قبول کنیم که هنوز در حد نام و پتانسیل فنی این بازیکنان نیستیم، چه رسد به اینکه مدعی تنه زدن به بزرگان فوتبال دنیا در پیشرفت فنی باشیم.

البته این را هم باید بپذیریم که نگاه توسعه ای و پیشرفتی، عوامل و معیارهای مختلفی را می طلبد.لیکن در این نگارش به آن کمی جزئی تر و در حیطه تیم ملی و شرایط فنی آن می نگریم.و از سوی دیگر، مربی داریم که علیرغم کارنامه کم بار در سطح بین المللی، از هوش و بازیخوانی بالایی بهره مند بوده و توانایی مدیریت نود دقیقه ای بازی ها را از خود به خوبی نشان داده است.

اکبر روح پرور

هومن جعفری کد خبر: 1114599 برچسب‌ها ایران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ایران مناسبی داشته داشته ایم بوده ایم بر اساس سه نفره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۰۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بادامکی: تعویضی‌های پرسپولیس باید عملکرد بهتری داشته باشند

معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس بعد از شکست این تیم مقابل آلومینیوم اراک توپ را به زمین بازیکنانی انداخت که اوسمار آنها را به‌عنوان بازیکن تعویضی به زمین فرستاده بود. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین بادامکی بعد از شکست پرسپولیس مقابل آلومینیوم اراک در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی، اظهار داشت: جا دارد به کادر فنی و همه بازیکنان خسته نباشید بگویم و باید از هوادارانی که در ورزشگاه تیم را تشویق کردند، تشکر کنم. در این بازی دو مرتبه جلو افتادیم، ولی فکر می‌کنم تیم آلومینیوم در نیمه دوم خیلی شجاعانه بازی کرد، بازی خوب و پرقدرتی داشت و در نهایت توانستند به گل برسند. در وقت اضافه دو گل به ثمر رساندیم، اما متأسفانه نتوانستیم آنها را حفظ کنیم. متأسفانه ضربات پنالتی هم 50-50 است و شانس همراه تیم ما نبود. 

یزدانی: قبل از گل‌های اول پرسپولیس و آلومینیوم خطا شد + فیلم

وی در مورد ارزیابی عملکرد داوری و روند بازی، افزود: به نظرم امروز آقای عرب‌براقی خیلی سخت‌گیر بود و خیلی کارت زرد نشان می‌داد. خیلی از بچه‌های ما امروز کارت گرفتند، ولی من فکر می‌کنم باید باتجربه‌تر بازی می‌کردیم. به خصوص تیمی که با نتیجه 2 بر صفر جلوست، بعد دو گل می‌خورد و مجدداً دو گل دیگر به ثمر می‌رساند. ما باید کار را تمام می‌کردیم، اما دقیقه 97 گل خوردیم و گل چهارم دقیقه 122 بود. با توجه به نفراتی که داریم گل خوردن در وقت‌های اضافه نباید برای تیم ما اتفاق بیفتد.

معاون باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که آیا اوسمار با تعویض‌هایی که انجام داد، کار را تمام شده می‌دانست، گفت: چیزی نمی‌شود گفت. دیگر بالاخره کادر فنی تصمیم گرفت آن تعویض‌ها را انجام بدهد، اما در جام حذفی بازی‌ها به‌صورت تک حذفی است و آلومینیوم هم نیمه دوم خیلی بازی خوبی انجام داد و به بازی برگشت. حالا اینکه روی تعویض‌ها بحث است، من فکر می‌کنم بچه‌هایی که وارد زمین می‌شوند باید عملکرد بهتری داشته باشند. بعد از تعویض‌های آلومینیوم ما روی توپ‌های بلند ضعف داشتیم و متأسفانه گل‌های بدی خوردیم. 

بادامکی راجع به اینکه آیا اعلام لیست پرسپولیس توسط اوسمار در برنامه تلویزیونی روی روحیه بازیکنان تیم تأثیرگذار بود، عنوان کرد: من فکر نمی‌کنم اینطور باشد. نه تنها اوسمار، بالاخره هر مربی به  بازیکنانی علاقه‌مند است. فکر نمی‌کنم این موضوع تأثیرگذار بوده باشد.

وی درباره علت پرتاب اشیا در ورزشگاه امام خمینی (ره) تصریح کرد: چیزی که من شنیدم و پرسیدم ابتدا از سمت جایگاه تماشاگران آلومینیوم شروع شده است. خودتان بهتر از من می‌دانید پرسپولیس به هر شهری می‌رود، طرفداران زیادی در آن شهر دارد. طبیعی است که در اراک هم مردم پرسپولیس را دوست داشته باشند و برای تشویق تیم به ورزشگاه بیایند. مسئولان اینجا جو را خیلی ملتهب کردند. به خصوص بعد از اینکه آلومینیوم گل زد، یکسری اشیا پرتاب شد. حتی در جایی که من نشسته بودم، اشیای آنها می‌آمد. چیزی که من پرسیدم اول طرفدار آنها شروع کردند، بعد در واکنش به این رفتار طرفداران ما واکنش نشان دادند.

«در حالی که این روزها بحث تمدید قرارداد اوسمار مطرح است آیا نتیجه فعلی می‌تواند در این موضوع تأثیرگذار باشد.»‌، معاون باشگاه پرسپولیس در  واکنش به طرح این موضوع اظهار داشت: بالاخره فوتبال است دیگر. ما یک روزی باید می‌باختیم و قرار نیست همیشه برنده باشیم. این باخت هم در ضربات پنالتی اتفاق افتاد. فکر می‌کنم اوسمار تا به امروز عملکرد خوبی داشته است، اما در این مورد (ادامه حضور اوسمار) تصمیم‌گیرنده هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لیورپول داور را هدف گرفت: این خطا اخراج داشت!‏
  • ۱۰ فیلم اکشن قدیمی با قهرمانان مورد علاقه پدر‌ها؛ از جکی چان بدلکار تا ارتش یک نفره شوارتزنگر
  • کابوس و رستگاری در یک شب؛ اشک‌ها، پنالتی‌ها و نجات تراکتور توسط پورحمیدی!
  • قرارداد اوسمار باید تمدید شود
  • پیروزی آلومینیوم شگفتی جام بود/ قرارداد «اوسمار» باید تمدید شود
  • برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم
  • نادال: با آلکاراس می‌توانیم در المپیک بازی کنیم
  • بادامکی: تعویضی‌های پرسپولیس باید عملکرد بهتری داشته باشند
  • اوسمار: نتوانستیم عملکرد همیشگی را داشته باشیم
  • انتقاد تند از چلسی: یک مشت پسربچه!